Denne helga har hele familien vært på treningssamling (uten intstr. vel og merke) med Agder lag og en milliard knott! Været var ymse med både regn og sol, men til alt hell var lørdagskvelden kjempefin, med passe vind, og vi kunne sitte ute og grille og spise uten verken å bli blaut eller spist opp av knott. Det er lenge siden jeg har vært på treningssamling, og jeg kjente at jeg koste meg en hel masse sammen med gjengen som var på +/- 10 stk. Vi var faktisk så mange at vi delte oss i to lag.

Jeg og Kai-Erik bytta på å trene Clara, som fikk et lite overværssøk med meg, og et langt spor med Kai-Erik på lørdagen. Sporet 2,5 km, 4 timer, og endel av underlaget var brent ned for to år siden. Clara hadde jobbet godt og tempoet hadde gått betraktelig ned i der underlaget var brent. De fant 3 av 4 gjenstander + slutt.

Søndagen gikk jeg og Clara et 400 meter langt spor etter Kjetil, som var 21 timer (og hadde fått mye regn på seg). Det var utrolig morro å se henne jobbe seg fra myr til skogbunn, og over to traktorveier. Tempoet var høyt i starten men gikk betraktelig ned. Mot slutten sleit hun litt, og vi tok en liten pause - før hun sikkert tok mot slutten. Hun fant 2 + slutt, og jeg 1 gjenstand. Deretter dro vi ned til et nytt terreng, hvor hun fikk tre runderingslag med funn.

oggelite.jpg

Det er utrolig morro at NRH miljøet her i Agder begynner å bli så stort at det faktisk er mulig å dra på treningsamlinger/treninghelger! Den er en orntlig trivelig gjeng :-)