2011 er passert, og vi er allerede en uke inn i det nye året, og en bitteliten oppsummering er på sin plass. Det skjedde masse for oss i 2011. Fra at vi hadde planer om å flytte innen Lavrans begynte på skolen, så skulle vi flytte NÅ! Jeg fikk og begynte i  ny jobb - vi flyttet inn på hytta - og bodde der i 3 mnd. Vi hadde byggeplaner som vi skrinla, kjøpte hus og flyttet. Kai-Erik skulle bli ferdig med doktorgrad og disputere, mens han hadde foreldrepermisjon - og vi bodde på hytte uten strøm. På hundefronten skulle jeg få innstilling, ta 1. re-godkjenning og Kai-Erik skulle godkjenne med Clara. På nesten mirakuløst vis - har alt gått bra. Det eneste som gikk litt trått var sporet til Kai-Erik og Clara, men som de greide under vanskelige forhold, på siste forsøk. Det sier meg at de har blitt flinke til å gå spor sammen - så det er kjempebra.

Vi har flyttet fra et stort og kompetanserikt NRH-miljø i Rogaland, til et mindre - men voksende miljø på sørlandet. Det er en flott liten gjeng å trene med her nede, med fremadstormene ekvipasjer. Jeg har stor tro på at det blir flere godkjenninger i årene som kommer. Ulempen vår er at de fleste treningsterrengene ligger et godt stykke unna oss - så det å rekke å få trent (med NRH gjengen) er en utfordring, særlig i en litt hektisk hverdag. Vi har imidlertid masse fint treningsterreng rett utenfor døren, så litt trening blir det uansett.

Jeg måtte kikke på treningsplanene for i fjor, som selvfølgelig dreide seg om re-godkjenning og til det kjedsommelige - system og kontroll i runderingen… Clara er snart 7 år - og jeg merker at å forandre på veldig etabler adferd er vanskelig. Jeg kommer derfor til å gi opp system i rundering - og heller jobbe med ting vi synes er morro, som praktisk oppgaver og gamle spor/spor med lite fert. Etter alt å ha jobbet endel med spor - har jeg funnet ut at det er veldig mange forhold utenom alder som avgjør om sporet er vanskelig eller ikke! Veldig spennende.

clara2.jpg

Teigsøk på hytta på nyttårsaften!

funn1.jpg

Og her er funnet!

Da gjenstår det bare å ønske alle et riktig GODT NYTT ÅR!