Vi er vel tilbake på hytta etter en hektisk uke på hovedkurs midt-Norge, nærmere bestemt Rinnleiret.  Hadde Anders og Aud som instruktører og når man kombinerte de med Lavrans,  så ble det lite søvn og masse å gjøre, men morro var det! Det jeg kanskje lærte mest av var å gå storteigen uten GPS men med kart og kompass. Det har jeg nemlig ikke gjort før…

Ellers jobba Clara iherdig hele uka - som hun pleier. Langsporet ble gått i 28 varmegrader og vi var de eneste som kom til mål (4,2 km) - og brukte 1 time og 20 min (lengre pauser var uaktuelt, av fare for å bli spist opp av klegg). Jeg så sporloggen i etterkant, og hun hadde gått utrolig nøyaktig. Litt pussig fordi deler av sporet var klatreterreng og resten av sporet var myrer og Clara dumpet ned i alt som kunne likne på vann.

Clara imponerer også med kapasiteten sin. Hun nesten like klar på slutten av uka som i begynnelsen :-) Hun passer navnet godt!

 flyr.jpg

utaafly.jpg