hytta.jpg

Det er lenge siden vi har skrevet noe her nå, men her er et lite livstegn fra oss. For de som ikke har fått det med seg, så har vi solgt huset på Ålgård, og fikk overlevert det på fredag. Samme dagen fikk vi kjøpt et hus i Lillesand som vi overtar 12 august. Huset ligger for seg sjøl, og har en stor deilig hage men det er kun 3 km til Lillesand. Vi håper at små, store og 4-beinte vil trives der. I mellomtiden så bor vi på hytta på Birkeland, midt ute i skogen. Vi har ikke innlagt vann og strøm, så her går det i stearinlys. Det er en deilig plass å bo, men litt deiligere når det er sol og fint vær, enn når det pøsregner. Jeg har begynt i ny jobb i Vest-Agder fylkeskommune, og kjører til Kr.sand hver dag. Kai-Erik er i foreldre permisjon og koser seg hjemme med Lavrans. Sånn på hundefronten så er vi begge klare til hovedkurs med Clara, jeg til første re, med søksprøvene og o-prøven i boks. Kai-Erik til A, men mangler sporet - men vi satser på at det går til høsten.