Fyttigrisen, det er deilig å ha bestått søksprøvene på første forsøk! Rundering som gikk på Bue var så som så. All lydighetsrunderinga som vi har holdt på med de siste mnd. var ikke nevneverdig synlig på prøven. Den er nok fremdeles veldig plassbetinget, og siden vi kun har trent dette på Sviland og Vigreskogen, så hjalp det ikke på Bue. Litt krongling var det, men vi fant alle innenfor tiden og besto! YES - særlig fordi vi også får dårligere tilgang på instruktører når vi flytter!

Men om runderinga var litt “så der” så tok vi det igjen på sporet! Det blåste stikker og strå på Jæren, og tåka lå som en tjukk graut! For første gang har jeg vært med på at dommerne måtte følge etter i sporoppsøket fordi man ikke kunne se 100 meter! Kort fortalt: Av 5 ekvipasjer så var vi to som besto sporet (godt jobba av Aud og Mist) - og to kom seg aldri avgårde, en fikk utgang, men fant ingenting. Clara hadde et flott oppsøk, snuste litt på baksporet, og valgte riktig vei, og vi fikk “god tur” på først forsøk. Clara surfa seg gjennom sporet (og det var så lite fert at jeg kunne stort sett gå- og ikke løpe bak henne) plukka alle 4 gjenstandene og fant slutten på 14,5 min. (tidsbegrensningen er 40 min). Jeg tok meg også tid til å belønne med leke på alle gjenstandene - og stressa ikke! Det var en sann fryd å gå bak henne!

 aprove.jpg

Her skal jeg og Clara ta sporoppsøk! Kaare har tatt bildet!

Nå må vi bestå o-prøve og hovedkurs før vi kan gå på lista og være ferdig med 1.re.