I forhold til kontroll i runderinga så har jeg har brukt mye tid på ulike typer innkalling både på trening og tur. Når jeg nå roper “her Clara” så kommer hun på eget initiativ og setter seg på siden av meg, og venter på belønning. I går var hele familien i Vigreskogen, og jeg speedrunderte (yes, folkens - figurantene tok ifra Clara leken!), uten melding, men med stopp på midtlinja på alle slag! Det fungerte utmerket, og jeg var veldig fornøyd! Jeg trente også litt lydighet på midtlinja, noe hun er sånn passelig fornøyd med, men hvis jeg belønner mye, så går det sånn tålig! Kai-Erik tok en liten økt med det samme, og det hørtes ut som det og gikk bra!

midtlinjegeneralenelite.jpg

Bildet er tatt av Krissi, som trengte noen på midtlinja. Kai-Erik og Lavrans tok utfordringen! 

Siden jeg er runderingsmodus fortiden, så blir det lite spor. Jeg ble derfor glad når Kai-Erik tilbød seg å gå ut et langspor til meg og Clara i dag. Kort fortalt: Kai-Erik gikk ut et spor på 2,7 km her hjemme og sporet lå i ca 3 timer - og det gikk både bratt opp og bratt ned (noe man ikke kan se på loggen fordi jeg ikke har kart på PCen enda). Når jeg går det så er det en del folk i terrenget, som kan sette ut en stakkars hundefører litt! Jeg hadde med GPSen og måtte ty til den på slutten, når både jeg og Clara sine hjerneceller var slitne. Vi gikk spor i 2 timer, og hadde endel avsporinger, men Clara jobbet godt! Jeg trente og belønte endel avstandssitter, innkallinger, og vi hadde endel pauser.

spor270211.jpg