Kai-Erik har førstevalget på trening av hund fortiden, ettersom han skal prøve å B-godkjenne Clara i år, men i dag måtte Kai-Erik jobbe, og derfor kunne jeg trene med Clara. Det blir mye rundering på henne fortiden. Kai-Erik runderer fordi, det er det de trenger å trene på sammen, og jeg runderer fordi det er den greieste aktiviteten når man har 8 uker igjen av et svangerskap. Det blitt mye korte økter i det siste, så i dag ville jeg gå 800 meter. Tenkte å runde første del av løypa med lite funn, og siste delen med mye funn - og litt påvirkning. Jeg fikk låne Astroen (gpsdings til hund) av Krissi - så det var litt intressant :-) Clara var litt i det sjølstendige hjørne i dag, men gikk tross alt greit i varmen.

rundering100710lite.jpg

Det gule sporet er mitt, og det røde er Clara sitt. Jeg har gått 2,4 km, mens Clara har løpt 7,1 km (det er det ikke alltid man tenker på når man runderer 800 meter). Som alle kan  se så er det flott buer 50 meter ut, 50 meter frem, og 50 meter inn….. NOT :-) Men tross alt, så synes jeg ikke at det ser så galt ut - og hun dekker iallefall terrenget (og til og med der jeg tenkte at det dropper jeg fordi der er det ikke noen). På slutten er det litt rett ut og inn igjen - men det la jeg opp til fordi jeg kjørte mange funn…. MEN - hun kunne nok også ha spart litt krefter med å ikke dekket terrenget sååå godt!