Hvis noen lurer…. så lever vi, og har vært på både onsdags og lørdagstreninger. Eller det vil si at helga for to uker siden var jeg og Clara på jentetur på hytta (guttene var hjemme og jobbet). Vi gikk to spor, et som var 13 timer gammelt og et som var drøyt 21 timer gammelt. Begge sporene lå i  terreng som er lite overtråkka av mennesker, godt beskyttet av skog, og det første hadde hatt en frostnatt. Altså ideelt sporvær. Hadde noen sagt det 13 timer gamle sporet var to timer gammelt, så hadde jeg ikke lettet på et øyebryn. Det 21 timer gamle sporet, ville jeg tatt for å være tja… 4-5 timer? Det er morro når det går bra (for det er ikke alltid det gjør - særlig ikke hvis det har regnet og blåst).

clarapaamyra.JPG

Clara koser seg på myra ved hytta

Forrige helg runderte jeg Vigresskogen, og trente unghunder sammen med nye medlemmer, så det var veldig morro :-) Denne helga har jeg og KE trent på Stord sammen med Gunhild, Silje, Øyvind og Leif og Geir (fra Hordaland). Gikk et par spor, med litt utfordringer, som gikk bra + at vi hadde noen lange overværsslag, hvor Clara hadde fin-fine meldinger, så jeg var kjempefornøyd! Vi bodde hos Gunhild og Vidar, som tok seg veldig godt av oss med blant annet servering av hjortegryte…mmm…..

paastord.JPG

Her har Kai-Erik og Umi funnet en sekk og skal ta sporoppsøk