I dag bestod vi A-sporet: 20 minutter fra starten av oppsøket til vi var ved sluttgjenstanden etter 1 kilometer spor. Vi fant to av fire gjenstander underveis.

I runderingen gikk det kjempebra ca 750 meter. Vi fant andre figurant på ca 600 meter og hadde da brukt 18 minutter. Ved 750 meter begynte Umi å bli sliten under topplokket, noe som førte til grunnere slag og at vi dermed bomma på siste figurant med 20 meter. Vi fikk gå fram til ca 850 meter for at Umi skulle få muligheten til å få ferten av figuranten (vi hadde sterk medvind), men det fikk han aldri. Vi var altså ca 20 meter unna en godkjenning i dag. Små marginer, men samtidig en helt klar stryk. Selve runderingsøkta vi hadde er jeg veldig fornøyd med til tross for at vi gikk over siste figuranten. Da blir det å legge en plan for øktene fram til neste og siste prøve i desember.

Takk for hjelpen til Paul og Tone, Krissi, Dagmar, Johannes, Ola og John for innsatsen i dag!!

Og: Grattis til Ghita med bestått A-spor og Frode med bestått 1.re-rundering!!