Etter å ha grublet meg gjennom alle mulige løsning i forhold til bringkobbel, og til og med vært inne på tanken på å lære inn hals, har jeg gått inn i Petter Smart sin skikkelse og laget meg mitt eget lille patentlkontor på bringkobbel. Jeg har nå laget et nytt jappebitt til Clara. Det består av halsbånd, strikk og en slangebit. Jeg testet det ut i går på gjenstand, og det så ut til å fungere bra. Poenget med at jeg bruker strikk (en bred og sterk sådan) er at Clara ikke skal føle det ubehaglig å ha bittet i munnen og begynne å grave det ut. Jeg testet bittet også først på KE i dag, og deretter på en liten runderingsøkt når treningen startet. Og det fungerer foreløpig bra. Det eneste var et slangen jeg brukte ikke var sterk nok, og delte seg. Jeg må derfor finne en annen slange… Skal prøve å finne melkeslange et sted… Hvis noen har, så kjøper jeg gjerne :-)