Jeg gikk ut sporet selv i dag - jeg ville ha noen kryssinger av stien opp til Dalevatn, og da ville jeg vite hvordan sporet gikk. Jeg antok at det hadde gått en del folk der, og i tillegg gikk ihvertfall 5 personer og 4 hunder ned denne veien mens sporet lå. Jeg fikk det altså akkurat som jeg ville :-)

Sporet var ca 600 meter langt, 5 gjenstander pluss slutt. Liggetiden ble bare drøyt 1.5 timer.

Sporoppsøket ble litt rotete, men det er nok like mye min feil… Så slo Umi på sporet, og dro avgårde i et voldsomt tempo. Plukka første gjenstanden kort tid etter, så bar det videre i samme tempoet. Vi kom til stien, og her hadde jeg gått noen meter på stien før jeg gikk ut i terrenget på andre siden. Umi fulgte stien der jeg hadde gått, og dro ut i terrenget akkurat der sporet gikk. Hu hei hur det gikk!! Her var det bare å henge på. Neste parti på stien gikk også bra - her hadde riktignok Umi ei lita sløyfe ut i skogen før han søkte seg inn på stien og sporet igjen. Også nå dro han ut i terrenget igjen akkurat der jeg hadde gått. Farten var like høy hele veien, og jeg hadde et svare strev med å stokke beina mellom steinene… Vi fant 3 av gjenstandene og slutten. Farten har nok litt av skylda for at vi gikk over de to siste gjenstandene….

spor-090326.jpg