med god hjelp fra Aud og Kaare. Takk til dem!!

Vi var sist ut med grussporet, som da hadde ligget i nesten 1 time. Lengde: ca 150 meter (?). Umi markerte sporet tydelig, og gikk avgårde med godt drag i lina. Enkelte steder hadde vi sportap, men Umi jobba med god intensitet hele veien fram til slutten. Han var også ganske tydelig å lese på sportapene, det er jeg som må lære meg å holde bena mine i ro mens han jobber da.

Umi gikk på en måte også asfaltsporene, men med mindre intensitet og mer “virring”. Han fant imidlertid begge sluttene på spor.

Jeg synes det er artig å også trene hundene på spor på sånn underlag selv om det nok ikke er det mest relevante i forhold til en redningshund. Samtidig tror jeg det er en viktig erfaring for hundene hvis man får tilfeller hvor en person har gått fra terreng og ut på grusvei/ut i grustak/på asfalt eller lignende..