Tones søster Gro kom opp til Tjørn i går, og hadde med seg to sønner. De var (som vanlig) villig til å stille opp og hjelpe til hvis noen ønsket det. Jeg benyttet sjansen til å se om Umi ville melde på tre helt fremmede som satt sammen. Tok dette som et lite frisøk, og gikk med Umi i bånd. Da han slo, slapp jeg han løs og han satte avgårde oppover mot steinen der de satt. Ingen nøling der i gåren: Kjempefin melding!! Veldig fint å få bekreftet dette. 

 Aud var grei og gikk ut et spor til Umi og meg. Lengde ca 350 meter, x gjenstander pluss slutt. Liggetiden ble ca 3 timer i solsteika. Sporet startet på venstresiden av stien opp fra standplassen vi hadde på P-plassen rett før svingen.

Sporoppsøket gikk greit, Umi markerte fint sporet og valgte rett vei. Hadde fint drag i lina oppover parallelt med bekken, og farten var heldigvis ikke så stor at det ble noe problem å plassere føttene…. Umi gikk med lav snute, og hadde jevt drag framover. Vi fant første gjenstand etter en stund (Nutrilett eske). Umi fikk fin fokus på sporet da vi gikk videre, og fortsatte i samme fine sporgang framover. Vi kryssa bekken, og her måtte han sirkle ei lita runde før han satte avgårde på sporet igjen. Oppover mot stien bar det, og så rett over stien. Her sjekka han ikke ut noe i det hele tatt på stien, men fortsatte i fint driv på sporet. Neste gjenstand (papirbit) ble snart funnet, og også nå fortsatte han med fin fokus på sporet. Vi gikk langs bunnen av fjellet nedover mot hytta, og etter noen meter ble tredje gjenstand funnet (tøyklump). Herfra gikk det også fint, men nå begynte Umi å gå med litt høyere hode samtidig som han begynte å pese noe mer. Det tok imidlertid ikke alt for lang tid før slutten, en sekk, ble funnet. Veldig fornøyd med sporet. Om vi har funnet alle gjenstandene vet jeg ikke.