Innimellom parkettlegging tok vi en tur ut til en badeplass ved vannet for at bikkjene skulle få svømme litt…. Det begynte med pinnekasting…Clara er en del raskere enn Umi, så det endte alltid med at hun fikk tak i pinnen. Kristin kastet så en flytekong som Umi skulle hente…..Det gikk helt greit. Det som imidlertid skjedde var at han fikk tak i tauet, og så ville ta tak i selve kongen. Da forsvant kongen under vann, og Umi så ikke at den fløt opp igjen rett ved siden av ham. Da begynte han å svømme i ring for å se etter den, og plutselig kjører han hele hodet ned under vann… Opp igjen - pust og pes…så dukker han jaggu meg helt under igjen…hele Umi var under vann, og nå begynte jeg å lure på om han kom opp igjen. Han er ikke så stødig på dette med svømmingen enda… Flere ganger dukka hele han under vann… Fikk han heldigvis inn til land før det endte med at jeg måtte ut og fridykke etter han…

Kristin endte opp med å svømme etter kongen… Ja, jeg vet jeg er en pyse - skal være rimelig varmt i vannet før jeg vurderer å bade… :-)