Det ble nok ei runderingsøkt i den lille løypa. Kjørte uten melding også denne økta.

Dagens bokstavsekvens ble noe sånn som dette: FFFTFTFTF.

Det meste gikk tålig greit. Vi hadde en tilfelle i starten der Umi ikke kom helt inn til meg fra figuranten (Bjørn, som er veldig stas) før han bråsnudde og løp rett ut igjen. Bjørn var bare passiv, så Umi kom inn igjen etter noen sekunder… Et par tilfeller også der jeg måtte “mase” litt på han for å komme inn til meg, men det gikk greit. Han løp fint og rett ut da jeg stilte han opp for å sende på nytt etter stopp på midtlinja.

Siste tomslaget var på venstresiden hvor vi hadde god trekk rett inn, og jeg hadde nesten ikke venta å få Umi noe særlig ut på den siden uten figuranter ute, men det gikk faktisk fint i det tilfellet! Nydelig tomslag ble det!